Planning, tijdsregistratie en HR management in 1 suite

Posted by 02 juni 2017
Privacy is een heet hangijzer in het digitale tijdperk. De nieuwe General Data Protection Regulation doet dan ook heel wat stof opwaaien. De Belgische ICT-speler Tobania was die ingrijpende verandering een stap voor dankzij HR@SAGA, Plan@SAGA en Time@SAGA. Die tools vormen samen een geïntegreerde Employee Production Solutions-suite (EPS). De EPS-business unit van Tobania maakt het organisaties makkelijk om correct te plannen en vereenvoudigt tijdregistratie en HR-management. Werknemers staan er altijd centraal.Karl Hendrickx - Business Unit Manager Employee Product Solutions
 

Marktleider in de zorgsector dankzij onze planningstool


Dankzij onze à la carte-aanpak is Tobania met Plan@SAGA marktleider binnen healthcare-personeelsplanning. Die ervaring nemen we mee naar onze talrijke klanten buiten de zorgsector, zoals Pepsi en VAB. Zij staan immers voor dezelfde uitdagingen op het vlak van planning, en zijn evenzeer gebaat bij onze digitale ontwikkelingen die de medewerker centraal zetten. Zo kunnen werknemers in Plan@SAGA zelf hun planning consulteren, zichzelf inplannen … waar ze ook zijn.  


Een geïntegreerd platform biedt tal van voordelen


Naast Plan@SAGA zijn Time@SAGA (een tool voor tijdregistratie) en HR@SAGA (een tool voor HR-management) goed op weg om de markt te veroveren. De drie tools vormen samen een geïntegreerde en modulaire EPS-suite die tegemoetkomt aan alle GDPR-vereisten. Zo mag een medewerker inzicht vragen in welke gegevens zijn werkgever precies over hem bijhoudt. De Tobania portals maken die informatie in een oogopslag duidelijk én toegankelijk.

De integratie op één platform heeft bovendien verregaande voordelen. Krijgt het systeem bijvoorbeeld een ziektecertificaat binnen en is de afwezige ingeschreven voor een opleiding, dan weet de planning ook meteen dat er een plekje vrijkomt in die trainingsessie. Er zitten daarnaast nog een heleboel nieuwe functionaliteiten in de pijplijn, zoals de mogelijkheid om evaluatiegesprekken te verwerken.


Een Belgisch verhaal, mét persoonlijke service


Het EPS-systeem is een Belgisch verhaal en een typevoorbeeld van de dynamische roadmap van Tobania, dat voor elke nieuwe module een beroep doet op pilootklanten. Maar ook de implementatie van de systemen bij klanten gebeurt in nauw overleg en met continue ondersteuning door onze ervaren consultants en developers. 
 

Meer informatie omtrent EPS à la carte

Deel dit artikel

Tags

Management, Employee, EPS, hr, planning, Product, registration, Solutions, time, Trends
  • Persbericht
  • Planning

Schrijf u in
en ontvang het Tobania nieuws in uw mailbox

Mis onze volgende blogpost niet, schrijf u in voor onze nieuwsbrief!