Kick-off met onze Testing Tobians

Bringing Tobians together  

Tobania Testing Services kan terugblikken op een fantastisch 2016. De lancering van de unit in januari 2016 was een groot succes. Nieuwe klanten, interessante projecten en een heleboel nieuwe Tobians vervoegden de community.


Bringing Tobians together

Tobania Testing Services kan terugblikken op een fantastisch 2016. De lacering van de unit in januari 2016 was een groot succes. Nieuwe klanten, interessante projecten en een heleboel nieuwe Tobians vervoegden de community.

En 2017 belooft ook vanalles in petto te hebben: Tobania Testing Services wil blijven proberen de wereld te veroveren!

Een heleboel nieuwe Tobians betekent natuurlijk een heleboel nieuwe gezichten, daarom dat deze kick-off werd aftgerapt met een nogal ongemakkelijk introductiecirceltje, niet de leukste activiteit :-). Waarom kozen deze Tobians voor Tobania? Laat ons starten met de Open Communicatie Strategie van de unit, nieuwe ideeën zijn altijd belangrijk, we investeren veel in skill & expertise building, deze Tobians houden van Italian Food én Tobania Testing Services is uiteraard een leuke plaats om te werken!

2 focus domeinen voor dit jaar zijn Technical Testing & Agile. Om dit doel te bereiken zijn we constant op zoek naar nieuwe Tobians. Ken je iemand die wil werken in een inspirerende community? Laat ons iets weten!

Testing Services zal opnieuw jouw Future Proof partners zijn.

Together we put digital to work in 2017 once more!


Join onze Testing Community!