Technical Support

Bij Tobania bieden we u technisch, infrastructureel support aan in verschillende modus operandi. Denk hierbij aan 1ste en 2de lijns technisch support, on-site engineering, staffing met ons Expert-To-Go Model en outsourcing door middel van Managed Services. Dit zijn alle domeinen waar we expert in zijn op vlak van Technisch support.
 

1ste en 2de lijns technisch support

Onze consultants leveren full ICT workplace management services voor uw organisatie, zowel in out- of co-sourcing modellen. Alle consultants zijn ITIL trained en gecertificeerd en zijn flexibel inzetbaar in periodes waar meer aanvragen verwachten worden. Wij streven naar kwaliteit en continuïteit in service, terwijl we gelijktijdig nieuwe, en meer efficiënte technologieën en methodes implementeren.
 

On-site Engineering en Staffing

Tobania heeft meer dan 200 ervaren netwerk-, security- en system engineers aan het werk bij verschillende klanten en projecten. Deze experten hebben verschillende certificeringen en zijn in staat om complexe IT omgevingen te designen, uitbouwen en besturen. Zij kunnen u helpen met een grote verscheidenheid van problemen en projecten in legacy en innovatieve, nieuwe technologieën.

Afhankelijk van de samenwerking, kunnen deze services aangeboden worden in time en material-, managed staffing of SLA-gebaseerd model.

Managed Staffing & Engineering

De engineers zijn "de spelers op het veld". Met hun kennis binnen meerdere technologieën kunnen ze oplossingen implementeren en beheren voor de klanten. Afhankelijk van hun competenties zijn de engineers onderverdeeld in verschillende teams.

De engineers zijn deel van een specifiek "Competentie center" en worden functioneel aangestuurd door de Service Manager. Elke "Service Manager" is verantwoordelijk voor een specifieke klant en heeft het mandaat om de engineers te managen op basis van de contractuele overeenkomsten met deze klant. Gedurende de transformatiefase zal de Transition Manager verantwoordelijk zijn voor dit functioneel management. De SLA voor deze service is gebaseerd op basis van de best-effort beschikbaarheid van de gevraagde expertise.
 

Waarom kiezen voor Tobania?

  • Bewezen efficientie

  • High Potentials

  • Gecertificeerde engineers, aangepast aan de werkomgeving.

  • Verminderde on-boarding tijd

  • Tobania's gegarandeerde skillset certificatie ©