Banking Support (Staffing, Services)

We zijn de preferred partner van enkele vooraanstaande financiële instellingen voor verschillende support services zoals: functional support, administrative support, fraude monitoring en virtual banking. Ontdek wat we voor u kunnen doen.

Virtual Banking Agency

Door de digitalisering, zijn de banken verplicht om aan de slag te gaan met digitaal bankieren. Hierbij bieden we support aan de financiële instelling voor de set-up en de staffing van de commerciële, financiële profielen. Onze consultants werken mee de toekomst van het bankieren, ze geven advies over banking producten en zorgen voor de commerciële activiteiten. We ondersteunen banken met de staffing van remote financial adviseurs.
 

Functionele Support

We bieden u gemotiveerde high potentials, met bachelor en master diplomas, die B2C en B2B klanten van financiële instellingen zullen ondersteunen met hun problemen en vragen in verschillende domeinen. Dit kan zowel e-banking support bij bank applicaties zijn als ondersteuning bieden aan klanten die vragen hebben over verzekeringen.
 

Administratieve Support

Onze zeer gemotiveerde consultants zijn opgeleid om het migratieproces tussen applicaties of processen te helpen en te sturen. Onze consultants nemen de administratie (achterstand) van uw afdeling over. We streven ernaar deze processen op zo'n manier te verbeteren dat het efficiënter is voor de klant, hierbij hebben we steeds een sterke focus op kwaliteit en stiptheid. Hierdoor kunnen klanten zich concentreren op hun corebusiness.

Fraud Monitoring

Onze consultants volgen algoritmen op die zijn gebouwd om mogelijke frauduleuze transacties te onderscheppen. Zij zijn verantwoordelijk voor de follow-up met de klant en nemen de nodige stappen om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste betalingen worden uitgevoerd. In het geval van massale visaanvallen of cyberaanvallen op het bedrijf, zullen ze onmiddellijk actie ondernemen. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de sensibilisering van de werknemers en voor het onder de aandacht brengen van het gevaar van cyberaanvallen.

Waarom kiezen voor Tobania?

  • Follow-up / Begeleiding van de consultants

  • Certified Engineers (ITIL, Cauwenberghs, Willems) gebaseerd op de werkomgeving.

  • Kortere onboarding-tijd

  • Leider in Banking Services

 

Werken bij Tobania?

Bekijk de vacatures voor Banking Support: