De juiste profielen op het juiste moment

In veel ondernemingen vindt er momenteel een digitale transformatie plaats, of is de digitale omwenteling al een feit. De vraag naar specifieke ICT-profielen was dan ook nooit eerder zo groot. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen: het aanbod op de arbeidsmarkt is beperkt, en de ‘war for talent’ woedt hevig. Toch hoeft u niet te wanhopen. Als gespecialiseerde IT-staffing partner kan Tobania uw team een snelle en duurzame kwaliteitsimpuls geven. Ontdek hoe we dit aanpakken.
 

Sourcing op maat

De personeelsbehoefte verschilt van bedrijf tot bedrijf, en van moment tot moment. Tobania kiest daarom altijd voor een staffing oplossing op maat. Of u nu op zoek bent naar één specifiek profiel of een volledig projectteam, wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek:
 
  • Onze staffing adviseurs hebben veel ervaring en een breed netwerk. Dat biedt heel wat schaalvoordelen. In korte tijd verscheidene profielen rekruteren? Bij Tobania maken we het waar. Van businessanalisten tot programmeurs: wij vinden ze voor u.
  • Freelancers, tijdelijke of vaste medewerkers … Bij Tobania beseffen we dat flexibiliteit prioritair is. U kunt bij ons rekenen op een aanpak conform uw specifieke noden. 
  • Dankzij onze in-house expertise zijn we in staat om efficiënt de juiste profielen op te sporen. Op die manier krijgt uw team snel extra zuurstof.
 

Nauwgezette opleiding

Bij Tobania laten we onze consultants niet aan hun lot over. We garanderen periodieke opvolging en de nodige trainingen, zodat elk profiel helemaal klaargestoomd aan de slag gaat. En daar stopt het niet. We houden uiteraard ook rekening met uw feedback, en sturen continu bij.
Bovendien maken ze ook altijd deel uit van een competence center binnen Tobania, waarbij kennisdeling de grootste borging is voor doorgedreven expertise en zelfontwikkeling.
 

IT sourcing: deel van ons DNA

IT sourcing zit in ons DNA. Vandaag bieden we een bijzonder ruim dienstenpakket aan, maar de zoektocht naar de juiste IT-profielen heeft altijd deel uitgemaakt van onze corebusiness. Met een database van ruim 20.000 kandidaten vinden we in geen tijd de juiste match.