Enterprise-level security in een vaste maandelijkse prijs

 

100% OPEX based services

Volledige security (hardwarde, software, licenties, managed services) voor een vast, concurrentieel bedrag per maand. Via dit model zijn klanten niet genoodzaakt om security investeringen te reduceren of uit te stellen wegens niet genoeg CAPEX budget. Tobania wil de klanten de mogelijkheid geven om de volledig beoogde security te kunnen investeren voor een vast, maandelijks bedrag. Op deze manier leveren we de reguliere innovatie, top-notch technologie en complete security zonder dat de klant met verouderde technologie blijft zitten.

Security Operations Center

Als Tobania kunnen we ook het offloaden en afhandelen van de threats, gegenereerd door ondersteunde technologie, opvangen en monitoren. Tobania gebruikt in dat geval de bestaande centrale IBM Qradar SIEM of Exabeam UEBA SIEM van het Security Operations Center (SOC) om de threats te correleren en af te handelen volgens vaste security incident-handling processen. Al onze producten kunnen in een volledige, 24x7, monitored en managed service worden aangeboden.

Tobania Guard Service

Tobania biedt de BTS Guard Service, als extensie op de ServiceDesk, aan om een 24x7 beschikbaarheid te garanderen met een antwoordtijd van 1u. Deze BTS Guard Service zal worden geleverd vanuit de BTS-engineer-pool, waar elke engineer garant staat voor eenzelfde uniforme kennis en klantenervaring.