Eén projectmanagement-oplossing voor alle EU-instanties
 

Het is een hele uitdaging om meerdere projecten tegelijk te beheren: u moet verschillende budgetten, deadlines en doelen zorgvuldig in het oog houden. Als dat niet lukt, is uw organisatie de dupe. Volgens het Project Management Institute behalen topbedrijven bij 80 procent van hun projecten de vooropgestelde doelen, binnen de deadline én binnen het budget. Bij slecht presterende bedrijven ligt dat percentage maar rond de 60 procent of lager. En dat is niet alles: slecht presterende bedrijven verspillen ook nog eens 13 keer meer geld. 

Project Portfolio Management (PPM) biedt een flexibele en overzichtelijke oplossing om meerdere projecten tegelijk te beheren. Er zijn verschillende soorten PPM-oplossingen: u kunt zowel gebruik maken van een kant-en-klaar softwarepakket, als van een oplossing op maat van uw bedrijf.

 

Project4EU

Project4EU is een projectmanagement-oplossing die speciaal ontwikkeld werd voor EU-agentschappen en instanties. Microsoft Project Server, Project Professional en SharePoint dienen daarbij als de basis om aan alle vereisten van de EU-instanties te voldoen. De functies van de verschillende tools worden verwerkt in één oplossing die perfect beantwoordt aan de doelen en strategieën van de verschillende organisaties.

Project4EU bevat de noodzakelijke bouwstenen voor project- en portfoliomanagement. Zo kan het werk van de EU-agentschappen nog vlotter verlopen. De oplossing omvat:
 
  • De standaard Microsoft Project-configuratie
  • De ‘Work Programme’-configuratie voor EU-agentschappen
  • De rapportagesoftware met self-service business intelligence.


Wat zijn de voordelen?

Project4EU biedt EU-agentschappen drie rake voordelen:
 
  1. Gestroomlijnde manier van werken
  2. Kostenbesparing
  3. Realtime informatie en inzichten


Hoe kan Tobania u helpen?

  • Implementatie van Project Server/Project Online & Power BI
  • Gerichte opleidingen en trainingen
  • Development en rapportage van Project4EU-oplossingen