Workplace Management as a Service

Tobania's workplace management as a service laat het organisaties toe om hun asset, service en technologie management te gaan uitbesteden om de werkervaring te verbeteren. Voor al uw endpoints zoals laptops, desktops, mobiele toestellen of printers, kan Tobania u een complete oplossing aanbieden om de end-users te ondersteunen met al hun IT problemen. 

Bent u op zoek naar een partner die u niet enkel ondersteunt op vlak van IT, maar ook de productiviteit van uw werknemers verbetert? Dan is Tobania degene die u zoekt.
 

Waarom kiezen voor Tobania?

  • Prijs per plaats, onafhankelijk van het aantal issues dat Tobania ontvangt
  • 1 contactpunt voor alle IT & software vragen
  • Brengt innovatie en NWOW (New Way of Working) in uw bedrijf (chatbots, HWVM, Pro-activite maintenance,...) zodat uw medewerkers productiever worden
  • Agile-based werkmethodes die snelle verbeteringen toelaten
  • Focus op de end-user klantentevredenheid
     

​In de diepte

Service Desk

Tobania zorgt voor een Single Point of Contact (SPOC), 1 centraal contactpunt, voor alle aanvragen betreffende workplace management, binnen de scope van de overeenkomst.

Shift Left

Het doel van "shift left" is het opdrijvend van de oplossingstermijnen met als resultaat het verbeteren van de klantentevredenheid. Dit is mogelijk door de oplossing voor het probleem dicht bij de end-user en de 1ste lijn te brengen. In tegenstelling tot een shift naar rechts, naar de volgende supportlevels. Tobania heeft ervaring in het inzetten van deze best practices die een shift left gebruiken.

On-Site support

Tobania heeft een team van engineers toegewezen aan support voor de end user, vlakbij hun werkplek of kantoor. Dit team focust op het oplossen van de klantenproblemen zo snel als mogelijk is. Dit resulteert in een minimale onderbreking van de taken van de end user.

Remote Support (Specialty Teams)

Gebaseerd op onze Shift Left methodologie, Tobania richt zich erop om zo veel mogelijk 2nd line tickets op te lossen met behulp van remote support

Service Points

Tobania kan een service point voorzien op een centrale locatie bij de klant om alle end users te ondersteunen. Terwijl de end-users wacht, zal het service point het issue oplossen waar ze problemen mee ondervonden.

VIP Support

In de wachtrij zullen aanvragen van VIP users de hoogste prioriteit krijgen. Als aanvulling op deze hogere prioriteit zullen ze verder geholpen worden door één en dezelfde Support Engineer. Enkel de beste en meest ervaren engineers worden toegewezen aan VIP support gerelateerde activiteiten. Buiten hun technische kennis en ervaring, wordt er ook extra aandacht besteed aan presentatie en communicatie skills voor deze VIP Support Engineers.

Field Services

Field Engineers hebben hetzelfde technische profiel als de on-site engineer bij de klant. Ze zullen getraind worden om de meeste issues op te lossen bij hun eerste visite. De meest frequent gebruikte onderdelen brengen ze mee op reserve. Met behulp van het gebruik van draagbare devices, zoals smartphone, laptop, ... die steeds toegang hebben tot het mobiele datanetwerk, blijven ze makkelijk verbonden met de verschillende sites en kunnen ze steeds up to date te blijven met de informatie die ze nodig hebben om hun taken te kunnen uitvoeren.
 

Innovation Advisor

Organisaties streven naar continue verbetering en gaan voor een hoge klantentevredenheid. Tobania verbindt klanten met innovatie door steeds de beste oplossing voor te stellen voor het ondervonden probleem. Met onze uitgebreide kennis van innovatieve technologieën op de markt, kunnen we onze klanten adviseren om te juiste beslissing te nemen die tegemoet komt aan de strategische noden.