Digital collaboration: maak optimaal gebruik van Microsoft SharePoint

Wilt u uw onderneming succesvol het digitale tijdperk binnenloodsen? Dan is het nu of nooit. Tobania helpt u en uw medewerkers om samenwerkingstools als Microsoft SharePoint optimaal te gebruiken en zo een vlotte digital collaboration te realiseren.
 

Microsoft SharePoint op maat van uw bedrijf

Er zijn vandaag heel wat digitale samenwerkingstools op de markt, maar Microsoft SharePoint is ongetwijfeld een van de meest gebruikte. En terecht, want het is een professionele tool met bewezen efficiëntie. Dat op voorwaarde dat de tool volledig is geïntegreerd in de werking van uw bedrijf.
 
Daarvoor bent u bij Tobania alvast in goede handen. Als ervaren integrator van Microsoft business solutions hebben we alle expertise in huis om van de digital collaboration in uw onderneming een succes te maken. We staan in voor de technische uitrol van Microsoft SharePoint en zoeken uit welke oplossing het best in uw bedrijfswerking past.

  • SharePoint on-premise deze oplossing heeft niet alle features van de onlineomgeving, maar laat u bijvoorbeeld wel toe zelf te bepalen wanneer u updates doorvoert. Neem dus gerust de tijd om uw medewerkers voor te bereiden op mogelijke veranderingen.
  • SharePoint hybride: hierbij gebruikt u de tool deels on-premise, deels online. Dit kan de gewenste oplossing zijn als u uw data liever niet in een cloud bewaart of als er beperkingen zijn op het vlak van regulering.
  • SharePoint online: de volledige tool speelt zich online af, waardoor uw medewerkers hem altijd en overal kunnen gebruiken en nog nauwer kunnen samenwerken.
 

Digital collaboration begint bij ‘champions’

De introductie van digitale samenwerking op de werkvloer kadert vaak binnen een digitale transformatie van de volledige onderneming. Daarom beperken we ons bij Tobania niet tot een puur technische implementatie, maar ondersteunen we ook actief de changecultuur in uw bedrijf.
 
We leiden bepaalde profielen op tot echte ambassadeurs van de digitale samenwerking. Die ‘digital champions’ worden dé aanspreekpunten voor alle vragen over Microsoft SharePoint. Maar ook op de continue opvolging van Tobania zelf kunt u rekenen: met doorgedreven opleidingen, aansturing en opvolging zorgen we dat uw onderneming snel doordrongen is van de digitale cultuur. Op het einde van de rit is de digitale omwenteling een feit.