Office 365 op maat: bevorder de digital collaboration in uw bedrijf

Digitale samenwerking is vandaag een must om de flexibiliteit en wendbaarheid aan de dag te kunnen leggen die de hedendaagse bedrijfsvoering vereist. Maar hoe zet u die digitale transformatie binnen uw bedrijf in gang? Tobania bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn. Laat ons beginnen bij een optimaal gebruik van Office 365.
 

Samenwerken op uw manier

Hoe weet u welke digitale samenwerkingstool het meest geschikt is? Dat hangt af van de specifieke werking binnen uw onderneming. Tobania begeleidt u het hele traject lang, beginnend bij de keuze van de beste oplossing voor uw bedrijf.

Office 365 is een overkoepelende tool die uw medewerkers toelaat altijd en overal informatie te delen. Dat kunnen ze volledig online doen, of op de hybride manier: u kunt bijvoorbeeld on-premises auditing en logging integreren binnen een online Office 365-omgeving. Uw digital collaboration is met andere woorden helemaal aan te passen naargelang uw wensen en behoeftes.

Ontbreekt er een functionaliteit in Office 365 of werkt u liever op een andere manier? Tobania kan ook op maat van uw bedrijf nieuwe apps ontwikkelen om uw digitale samenwerking te verbeteren.

 

Geen digital collaboration zonder change management

Met digital collaboration verandert niet alleen de manier van samenwerken, maar komt er meestal ook een bredere digitale transformatie binnen uw bedrijf op gang. Daarom gaat de samenwerking met Tobania veel verder dan de implementatie van nieuwe oplossingen. We begeleiden u ook actief bij het changemanagement in uw bedrijf:

 
  • Digital champions: binnen uw onderneming leiden we bepaalde profielen op tot echte ambassadeurs van de digitale samenwerking. Die zogeheten ‘digital champions’ worden dé aanspreekpunten voor alle vragen over Office 365.
  • Continue opvolging: met doorgedreven opleidingen, aansturing en opvolging zorgen we dat uw onderneming snel doordrongen is van de digitale cultuur. Op het einde van de rit is de digitale omwenteling een feit.

 
Digitale samenwerking maakt uw onderneming productiever, wendbaarder en flexibeler. De consultants van Tobania hebben de nodige ervaring en kennis in huis om de digitale transformatie ook bij uw bedrijf tot een goed einde te brengen.