Change Management

Snelle technologische ontwikkelingen, innovaties en veranderende interne strategieën: het kan enorm overweldigend zijn. We beseffen dat het een hele uitdaging is om leiderschap, talent en projectdoelen op één lijn te krijgen met bedrijfs- en IT-strategieën – en dat is nu net wat uw digitale transformatie tot een succes maakt. Al die veranderingen hebben één ding met elkaar gemeen: het draait altijd om mensen.
 
We bieden u de kans om te tonen hoe waardevol uw medewerkers zijn voor uw organisatie door hen proactief te engageren en te ondersteunen in tijden van verandering. Tobania heeft alles in huis om u te helpen: expertise, mensgerichte consultants en een praktische aanpak op maat. Zo kunt u uw bedrijfs- en IT-doelstellingen halen … en zelfs overtreffen.
 
U krijgt niet alleen de hulp van individuele consultants, maar van het volledige team van specialisten dat achter hen staat. Hierdoor kunnen wij niet alleen een succesvolle oplevering garanderen, maar uw bedrijf ook helpen aan maturiteit te winnen én u bijstaan met trainingen op maat van uw specifieke behoeftes.

Training

In een omgeving die snel verandert, moeten mensen de kans krijgen om te blijven groeien en om de informatie en vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we de tijd nemen om de behoeftes van uw medewerkers te begrijpen. Bovendien maken we er een erezaak van om onze trainingen en workshops steeds af te stemmen op de laatste trends.
 
Wij geloven dat een doelgerichte oplossing en interactieve lessen ervoor zorgen dat uw medewerkers écht vooruitgang boeken tijdens de training en de informatie beter onthouden. Onze trainingen zijn zo opgebouwd dat ze inzicht geven het gedrag van consultants tijdens projecten. We luisteren naar wat écht nodig is en doen er alles aan om deelnemers de best mogelijke ervaring te gunnen. Ons ultieme doel: medewerkers die helemaal mee zijn met uw project!    
 
Onze training steunt op interactie en uitdaging. We moedigen deelnemers aan om kritisch na te denken over de informatie die we aanreiken. Zelf de typische introductieronde pakken we op een originele en interactieve manier aan, zodat iedereen bij de start van de training elkaar rustig kan leren kennen.