Analyse

In een ideale wereld vervullen al uw projecten een bepaalde bedrijfsbehoefte, zoals het verder helpen van interne medewerkers of externe klanten.
Helaas kan het gebeuren dat IT al een bepaalde technologische oplossing in gedachten heeft en daarom het project te snel overneemt. Zo gaat de focus op het gewenste bedrijfsresultaat verloren.
 
Zowel in traditionele als in agile omgevingen leiden we u naar een doelgerichte oplossing met effectieve technieken voor ‘requirements engineering’.
 
Op een creatieve manier identificeren Tobania’s businessanalisten de echte noden van uw project en faciliteren ze een constructieve dialoog tussen bedrijf en IT. Dit garandeert een iteratief proces waarbij u die noden kritisch kunt benaderen en veranderen.
 
Zodra alle partijen tot een overeenstemming komen, analyseren en documenteren we de vereisten op een transparante manier.
 
Voor onze businessanalisten ligt de focus op het ‘hoe’ van uw project. Ze vertalen de vereisten naar een duidelijk, gedetailleerd en functioneel design aan de hand van mock-ups en wireframes.

Tobania’s bedrijfs- en functionele analyse

Uiteraard zijn wij:
  • procesgericht
  • gefocust op de noden van uw bedrijf
  • uiterst bedreven in projectmanagement
  • gekwalificeerd en gecertificeerd

Maar we maken echt het verschil door:
  • onze uitstekende communicatievaardigheden
  • ons gezond verstand
  • een sterke focus op verandering, van bij het begin van het project of proces

U krijgt niet alleen de hulp van individuele consultants, maar van het volledige team van specialisten dat achter hen staat. Hierdoor kunnen wij niet alleen een succesvolle oplevering garanderen, maar uw bedrijf ook helpen aan maturiteit te winnen én u bijstaan met trainingen op maat van uw specifieke behoeftes.