Een uitgebreide kennis van Microsoft-frameworks

Tobania heeft een snel groeiend team dat al sinds 1999 ervaring heeft met Microsoft-frameworks die worden gebruikt bij de ontwikkeling, de levering en het onderhoud van zakelijke platformen.

Waar we in het begin werkten met ASP en Microsoft SQL, zijn we met onze tijd meegegaan en hebben we alle versies van .NET doorlopen, vanaf .NET 1.1 tot de huidige versie van .NET (4.7). We combineren technologieën zoals Microsoft Azure-frameworks, MVC, de nieuwste SQL, Entity Framework, restful web services, Angular JS, React JS,… met allerlei hulpprogramma's en mogen onszelf dan ook gerust een veelzijdige ontwikkelingspartner noemen.
 

Tobania als systeemintegrator

Als systeemintegrator bouwen we bruggen in uw IT-landschap en automatiseren we processen om tegemoet te komen aan uw groeiende zakelijke behoeften. We zijn actief in verschillende domeinen en hebben reeds vaak bewezen dat we complexe concepten met succes kunnen vertalen in Microsoft-oplossingen.


Competentiecentrum

Ons Microsoft-competentiecentrum versterkt proactief de kennis van onze consultants en daagt hen uit om telkens weer met vernieuwende oplossingen voor de dag te komen. Bij Tobania beschouwen we kennis als het meest waardevolle ingrediënt van uitstekend werk, en daarom willen we van onze consultants experts maken door hen op te leiden, te certifiëren en blijvend te coachen.

Vanuit onze ervaring met oudere applicaties en oudere technologieën en door in te zetten op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van IT zoals cloudconcepten (Microsoft Azure), kunnen we uw huidige, bestaande applicaties ondersteunen en kunnen we deze samen naar een hoger niveau tillen.

Als gouden partner van Microsoft worden we betrokken bij hun huidige en toekomstige updates van frameworks en andere technologieën, wat voor ons en voor u het voordeel oplevert dat we altijd mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen.


 

Hoe we werken?

We willen een echte partner voor u zijn. Voordat een project wordt geïmplementeerd, creëren onze technische experts een zo kostenefficiënt mogelijke, op maat gemaakte architectuur die voldoet aan uw noden en behoeften.

Aangezien we over een goede technische strategie beschikken en als een van de eersten zijn beginnen werken met de Agile Scrum methodologie (onder leiding van onze collega's van de afdeling Effective Business Solutions), zijn we perfect in staat om de projecten te leveren zoals we ze hadden uitgetekend.

Om dit te verwezenlijken, biedt Tobania verschillende leveringsmodellen met diensten op maat aan: ter plekke of op afstand, in gemengde of toegewijde teams.


Omdat we een echte partner willen zijn, zoeken we voortdurend naar verbeteringen voor u en uw klanten, om op die manier zo veel mogelijk toegevoegde waarde te leveren.