Al meer dan 18 jaar ervaring met Java

We ontwerpen en onderhouden ingewikkelde en kritische applicaties in Java en garanderen onze klanten daarbij de beste kwaliteit.

Bij Tobania werken we al sinds het jaar 2000 met Java-technologie. Daardoor hebben we de geschiedenis van Java mee ‘beleefd’: we zijn applicaties beginnen ontwikkelen met JDK 1.1, hebben veel plezier (en stress) gekend toen Enterprise JavaBeans 1.1 met RMI-IIOP werd ingevoerd, zijn een paar jaar later Spring beginnen gebruiken, daarna de eerste MVC-frameworks zoals Struts, ... .  Natuurlijk wordt de laatste jaren bij onze projecten meer de nadruk gelegd op cloudarchitectuur, waarbij microservices worden gecombineerd met containergebaseerde infrastructuur door teams die werken volgens DevOps-Agile.

In die 18 jaar hebben we voor onze klanten ontelbare op Java gebaseerde applicaties ontwikkeld en geïmplementeerd. Enkele voorbeelden zijn: een volledig CRM-systeem bij een grote bank, een volledige workflow voor de goedkeuring van facturen bij een medische instelling, een systeem om subsidies te beheren bij een openbare instelling, … .

We streven ernaar een vernieuwende applicatie te leveren die tegemoetkomt aan reële zakelijke noden. We ontwikkelen dus niet enkel software, we leveren hem ook!

 

Meer dan 100 ervaren Java-Tobians

We hebben tegenwoordig meer dan 100 ervaren Java-experts in dienst, en we blijven verder groeien.
Onze Java-afdeling en geassocieerde gildes zijn interne organisaties die consultants de kans bieden deel te nemen aan interne onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten, Java-gemeenschappen, interne opleidingen,... Zo ontstaat binnen het bedrijf een informeel netwerk van kennisuitwisseling.

 

We houden onze kennis op peil

We hebben verschillende initiatieven uitgewerkt om mee te zijn met de laatste trends en het laatste nieuws. Daarom zijn we een trotse sponsor van DEVOXX, waar we ook elk jaar een stand hebben.
We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en moedigen onze klanten aan om deze te implementeren zodat ze toegevoegde waarde creëren voor hun bedrijf.