Persbericht

Tobania lanceert Tobfin: de nieuwe top binnen financial recruitment services

Posted on 04 mei 2018

Tobania brengt met Tobfin een nieuwe speler op vlak van finance recruitment services op de markt. Onder het motto ‘put finance to work’, belooft Tobfin hoge toppen te scheren. Het brengt namelijk Finance recruitment services met een grote F: van staffing en interim management, over project management tot traditionele recruitment.

HR

Hoe we 300 nieuwe Tobians willen aanwerven in 2018

Posted on 04 mei 2018
De recruiters, HR Business Partners en Resource Officers van Tobania wagen zich aan een pittige uitdaging: 300 medewerkers aanwerven in 2018. Een stevige challenge maar niet onmogelijk, zo bewezen ze met 234 aanwervingen in 2017.
Persbericht / Development

Omschakelen naar nieuwe applicaties zonder gedoe

Posted on 24 april 2018
Omschakelen van oude software naar nieuwe toepassingen, daar hebben we allemaal schrik voor. Zo'n release betekent heel veel gedoe en nog meer kosten. Tobania heeft daar nu dé oplossing voor, volledig geautomatiseerd bovendien.
Persbericht / Support Services

IT Security concentreert zich rond eindgebruikers

Posted on 30 maart 2018

De noden op het vlak van IT-security evolueren razendsnel. “Een slimme aanpak is dus cruciaal”, zeggen Philippe Michiels & Nicolas Vercauteren van Tobania.

Persbericht

'Effective Business Services' geeft zuurstof aan de markt

Posted on 29 maart 2018

Weg met klassieke denkpatronen! De Business Unit ‘Effective Business Services’ (EBS) van Tobania gaat voluit voor verkwikkende ideeën die innovatie in uw bedrijf mogelijk maken. 

Persbericht

Tobania koppelt groei aan dynamiek en flexibiliteit

Posted on 15 februari 2018

Tobania profileert zich als dé Business Technology Partner en de cijfers spreken voor zich. In 2017 steeg de omzet met 15%, was er een sterke EBITDA groei en verwelkomde het bedrijf 160 nieuwe werknemers. Rudi Van den Wyngaert, sales director en aandeelhouder bij Tobania: “Wij willen de business van onze klanten transformeren en zo bedrijfswaarde creëren. Daarom zetten we volop in op technologie en innovatie. ”