Persbericht / Development

Omschakelen naar nieuwe applicaties zonder gedoe

Posted on 24 april 2018
Omschakelen van oude software naar nieuwe toepassingen, daar hebben we allemaal schrik voor. Zo'n release betekent heel veel gedoe en nog meer kosten. Tobania heeft daar nu dé oplossing voor, volledig geautomatiseerd bovendien.
Persbericht / Support Services

IT Security concentreert zich rond eindgebruikers

Posted on 30 maart 2018

De noden op het vlak van IT-security evolueren razendsnel. “Een slimme aanpak is dus cruciaal”, zeggen Philippe Michiels & Nicolas Vercauteren van Tobania.

Persbericht

'Effective Business Services' geeft zuurstof aan de markt

Posted on 29 maart 2018

Weg met klassieke denkpatronen! De Business Unit ‘Effective Business Services’ (EBS) van Tobania gaat voluit voor verkwikkende ideeën die innovatie in uw bedrijf mogelijk maken. 

Persbericht

Tobania koppelt groei aan dynamiek en flexibiliteit

Posted on 15 februari 2018

Tobania profileert zich als dé Business Technology Partner en de cijfers spreken voor zich. In 2017 steeg de omzet met 15%, was er een sterke EBITDA groei en verwelkomde het bedrijf 160 nieuwe werknemers. Rudi Van den Wyngaert, sales director en aandeelhouder bij Tobania: “Wij willen de business van onze klanten transformeren en zo bedrijfswaarde creëren. Daarom zetten we volop in op technologie en innovatie. ”

Marketing

Content personalisatie zonder moeite: do's-and-don'ts

Posted on 20 oktober 2017
De (digitale) stroom aan informatie blijft maar toenemen, terwijl we almaar minder tijd hebben om die te verwerken. Wilt u uw klanten, partners en prospects blijven boeien? Dan is content personalisatie de enige manier. Ontdek wat het precies inhoudt en wat u beter niet (of juist wél) doet.
Events / Testing

Teambuilding Testing Services

Posted on 27 september 2017
Benieuwd hoe onze Testing Tobians hun teambuilding hebben ervaren?