Tobania koppelt groei aan dynamiek en flexibiliteit

Posted by 15 February 2018

Tobania profileert zich als dé Business Technology Partner en de cijfers spreken voor zich. In 2017 steeg de omzet met 15 %, was er een sterke EBITDA groei en verwelkomde het bedrijf 160 nieuwe werknemers. Rudi Van den Wyngaert, sales director en aandeelhouder bij Tobania: “Wij willen de business van onze klanten transformeren en zo bedrijfswaarde creëren. Daarom zetten we volop in op technologie en innovatie. ”
 

One-stop-shop

“Tobania beheert zijn expertises in vijf business units die alle domeinen van de applicatie levenscylcus doorlopen: analyse en architectuur, development, testing en support. Om van iedere digitale transformatie een succes te maken, stellen we ook projectbeheer- en veranderingsdeskundigen ter beschikking”, legt Van den Wyngaert uit.
Als one-stop-shop kan Tobania alle samenwerkingsvormen aan, dit zowel in-house als remote. De aanwezige expertise in technisch testen binnen ‘agile’ omgevingen verzekert bovendien een extra voorsprong: “Zo zorgen we ervoor dat toepassingen snel en foutloos in de markt komen.” 

A great place to develop your career

Met 800 consultants is Tobania een sterk Belgisch merk en actief in uiteenlopende sectoren zoals finance en healthcare. “In 2018 willen we onze positie in sectoren zoals telco, utilities, verzekeringen en industrie versterken en daarvoor zoeken we veel nieuwe consultants”, legt Van den Wyngaert uit. Tobania gaat op zoek naar expertise, maar ook naar communicatievaardigheden en het flexibel omgaan met veranderingen. “We werken met een hybride model: eigen werknemers, freelance-experten, maar ook young en/of high potentials kunnen bij ons aan de slag. Wij garanderen de juiste persoon op de juiste plek.”
Dit hybride model maakt van Tobania een wendbaar bedrijf. "We staan ons mannetje bij de hele grote jongens, maar blijven dynamisch genoeg voor middelgrote klanten. Hiermee verrassen we vaak klant én concurrent”, aldus Van den Wyngaert.
 

Op naar 2020

Tobania focust zowel op zijn medewerkers als klanten. “We willen geen keuze maken en gaan voor een preferred partner-rol bij al onze klanten en een aangename en uitdagende werkplek voor onze consultants.” Tegen 2020 wil Tobania met 1500 consultants de preferred partner zijn in meerdere expert services.

Share this article

Tags

Trends
  • Press release

Subscribe and receive monthly Tobania insights

Don't miss out our next blog post.