Thanks for your feedback!

As promised the recipes of the Loyal Tobians mocktails:

Mocktails:

 
Sinterklaas kapoentje:
1/2 mandarijn + theelepel rietsuiker
½ flesje crodino rosso
Mandarijnsap (of sinaas)
1/8 partje limoen
 
Garnituur: Zeste van citroen + rozemarijn.
 
Werkwijze:
Snij de mandarijn in stukjes. Doe deze met de suiker in een tumbler. Muddle deze zoals bij een Caipirinha.
Sap + crodino + ijs bijvullen. Roeren en garneren.
 
Keylime Chamomile:
50 ml Alpro Soja Geroosterde Amandel
30 ml Limoensap
20 ml Siroop van Kamille (30 gram gedroogde(geen zakjes) kamillethee 3 dagen laten weken in 750ml tot 1000ml suikersiroop, dan zeven)
 
Garnituur: limoenwiel.
 
Shaken met ijs of blenden en serveren met ijs. Garneren.
 
Cocktails:
 
Penecillin:
40ml Blended whisky (Vb Monkey Shoulder)
5ml Peated whisky (vb Laphroig)
10ml honingsiroop
10ml gembersiroop
20ml citroensap
 
Mengen in een tumbler met ijsblokken. Garneren.
 
Garnituur: Kandij van Gember (of verser gember in suiker gedopt)
 
Aviation Cocktail:
30 ml Gin (Floraal, citrus of London Dry)
15 ml Luxardo Maraschino (Kruidige kersenlikeur)
10 ml Violetlikeur (anders siroop)
40 ml limoensap
 
Garnituur: Opgelegede Amarenakers (vb Toshi)
 
Shaken met ijsblokken. Serveren in een martini glas (straight up). Garneren.