De totaaloplossing voor uw online-marketing

  • Eenvoudig website content beheren
  • Een geweldige klantervaring via alle kanalen
  • Effectief campagne voeren

E-mailmarketing

Met de e-mailmarketing van Kentico kunt u meteen zien hoeveel mensen een e-mail hebben geopend en op een link hebben geklikt. U kunt zien welke content het interessantst was, en uw toekomstige mailingen hierop aanpassen.

Meer informatie

Marketingautomatisering

Bezoekers gaan gedurende hun 'customer lifecycle' door meerdere fases heen. Met marketingautomatisering biedt u hen de juiste content en start u op een gepersonaliseerde manier het salesgesprek met hen op.

Meer informatie

Contentpersonalisatie

Met contentpersonalisatie kunt u meer leads en conversies binnenhalen, door elke bezoeker content te presenteren die het best aansluit bij diens interesses. Samen met segmentatie en persona's zorgt dit ervoor dat u content op maat kunt aanbieden aan elke doelgroep.
 

Meer informatie

Geïntegreerd campagnebeheer

Met geïntegreerd campagnebeheer kunt u in Kentico digitale marketingcampagnes uitvoeren via meerdere kanalen, en voor elk afzonderlijke kanaal cijfers verzamelen. In tegenstelling tot bij sommige gespecialiseerde tools voor marketingautomatisering hoeft u hier geen modules van derden toe te voegen. Het pakket is meteen volledig startklaar. Dat betekent dat u vanaf één plek moeiteloos campagne-assets kunt ontwikkelen, campagnes kunt lanceren en de resultaten kunt analyseren.

Leadscoring

Met de ingebouwde leadscoringmodule kunt u in Kentico automatisch uw leads classificeren, en alleen waardevolle leads doorgeven aan uw salesteam.

Meer informatie

A/B-tests

Met de ingebouwde modules voor A/B-tests en multivariate tests (MVT-tests) kunt u in Kentico interactief te werk gaan bij het presenteren van content aan uw bezoekers. Test paginavarianten, bepaal wat werkt en ga dat vervolgens verder optimaliseren.

Meer informatie

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer ons en wij bekijken samen wat we voor u kunnen doen.

Neem contact op

Wacht, nu je hier toch bent !

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze blogposts over onze producten, online marketing en opleidingen.