Knap lastig om nu niet voor digitalisering te gaan, hé?

Jouw digitale transformatie? Die is belangrijker dan ooit. De digitale snelheidstrein schakelt niet één, maar drie versnellingen hoger. Erop springen is de boodschap. Doe je dat niet, dan mis je heel wat digitale aansluitingen. Het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) geeft je daarom een duwtje in de rug: een digitale transformatiesubsidie van 50.000 euro

€50.000 subsidie van VLAIO. Hoe?

VLAIO geeft je als Vlaams kmo de voorzet om je digitale transformatie te realiseren met behulp van overheidssteun. Nu is het aan jou om hem binnen te koppen met een mooi digitaliseringsproject. Hoe dat project eruitziet? Dat beslis je zelf. Helemaal? Laat ons zeggen, bijna helemaal. VLAIO koppelt enkele voorwaarden vast aan jouw digitale avontuur.




​​​​​​​Voorzie dus zeker het volgende in je rugzak:

exchange icon

Externe deskundige

Laat je begeleiden door een externe deskundige om je digitale activiteiten uit te stippelen.

certificate icon

Stevig potje ambitie

Kies voor een ambitieus en vernieuwend transformatieproject dat je snel kan implementeren.

server icon

Datagedreven mindset

Ontwikkel een project dat zich richt op een van je producten, diensten of processen en dat je overgang aar een datagedreven bedrijf boost.

question mark icon

Subsidievraag voor VLAIO

Vanaf 1 september kan je jouw subsidieaanvraag indienen. De deadline hiervoor is 31 oktober 2020 om 12 uur. Heb je nog praktische vragen hierover? Neem dan een kijkje op de website van VLAIO.

Lees meer

Reis 1ste klasse met Tobania

Jouw subsidieaanvraag al ingediend? Of nog niet? Nood aan een helpende hand?


Wij weten dat het jou niet aan goesting en lef ontbreekt om die digitale sprong te maken. Jouw toekomstvisie op de rails krijgen? Da's gewoon niet altijd even simpel. Het vergt tijd en expertise.


Onze tobians begeleiden je van A tot Z. Van subsidiedossier tot roadmap: kies je voor Tobania als wingman, dan kies je voor comfort tijdens heel je reis.

airplance icon

Jouw <wingman> Tobania

Als toonaangevend Belgisch advies- en technologiebedrijf begeleiden wij jou in dit VLAIO-project.
Coronatijden of niet, we helpen jouw mensen om resultaten te leveren en complexe oplossingen te bouwen met een snellere go-to-market. En dit dankzij een flexibele en meetbare aanpak. Jij droomt. Wij voeren uit.  

cookie

For more information, please visit our cookie statement.