tobania


De waarde van video voor uw organisatie


Video’s worden steeds belangrijker in een marketing- en communicatieplan: er is immers nog nooit zoveel mogelijkheid geweest om ze te delen.

Wist u, bijvoorbeeld, dat 33% van de tijd online, besteed wordt aan video? Bijna de helft van de mensen kijkt wekelijks dan ook een uur of langer naar filmpjes op Facebook of YouTube. Campagnes met bewegende beelden zorgen voor 80% meer conversie. 

De cijfers zijn impressionant. Het verwondert ons dan ook niet dat u er misschien reeds over nagedacht heeft. Maar hoe en waar te beginnen? Los van eventuele kennis, moet u natuurlijk ook de tijd hebben om ermee aan de slag te gaan.Daar kunnen wij u verder helpen: Tobania.Digital voorziet digitale oplossingen op maat. Kurt en Tim, onze twee storytellers, komen graag met u rond de tafel zitten. Onze meerwaarde zal ongetwijfeld snel duidelijk worden.

Een bedrijfsfilm die blijft hangen

Hoe overtuigt u uw doelgroep? Toon hen het leven dat ze kunnen verwachten als ze voor uw organisatie kiezen. Zo bereikt u niet alleen het hoofd, maar ook het hart. Bij Tobania.Digital is dit onze missie: met onze bedrijfsfilms verkrijgt u ongetwijfeld een juiste en blijvende indruk.

Een sterk en correct verhaal, bewegend beeld en muziek zijn de sleutelingrediënten tot overtuiging. Vanuit onze ervaring werken we daartoe met de beste technologieën. Rest ons enkel nog de call-to-action toe te voegen voor het finale duwtje in de rug. Dit kan al vanaf 1.850 euro excl. btw.

Beelden zeggen meer dan woorden: we voegen graag de daad bij dit woord:

Herstelverblijf HeydeveldHerstelverblijf Melderthof


Een video die toont wie u bent

Ook om toekomstige werknemers te overtuigen, kan video een essentieel instrument zijn. In een sector met knelpuntberoepen, is het zaak de beste talenten te overtuigen voor u te kiezen.Een vacaturetekst heeft vaak niet het beoogde effect: het is haast onmogelijk om de sfeer op de werkvloer te tonen. Een Employer Branding Video doet dat wel: laat uw huidige medewerkers aan het woord. Toon het professionele leven waar nieuwe werkkrachten naar op zoek zijn. En versterk de betrokkenheid met uw huidige werknemers om de uitstroom van uw investeringen te voorkomen.

 

Onze werkwijze? 

We komen langs voor een gesprek om uw organisatie te leren kennen. Daarop ‘schrijven’ we samen het verhaal van uw video tijdens een workshop. Wat willen we laten zien? Op welke manier gaan we het juiste gevoel overbrengen?

Vervolgens worden de locaties en de filmploeg vastgelegd: we zorgen ervoor dat alles vlot verloopt, tot aan de post-productie toe. Door onze overlegstrategie, hebt u steeds de touwtjes in handen. Een Employer Branding Video kan al vanaf 4.500 euro excl. btw. We tonen u enkele van onze voorbeelden:

Employer Branding UZ Brussel
Employer Branding Tobania

​​​​​​​
​​​​​​​


Digitaal marketingverhaal

U hebt nu prachtig beeldmateriaal, dat u graag aan de wereld wil tonen. Dat kan op sociale media - like, share, comment!- of op uw eigen website. Mits die helemaal up-to-date zijn natuurlijk... Website aan vervanging toe? Bij Tobania.Digital maken wij nieuwe websites met een ongeziene passie voor organisatie en design. wij helpen u graag.Interesse om eens verder te praten? Als u onderstaand formulier invult, nemen wij snel contact op.
Let’s get in touch!